Welkom op de website van de Geref. Kerk te Vuren
Geref. Kerk (pkn) “De Morgenster” Esdoornlaan 2 4214DA Vuren
Gemeente Groei Groep   Eén keer in de twee weken op dinsdagavond komen een aantal gemeenteleden samen om elkaar te ontmoeten en met elkaar te spreken over het geloof en het gewone leven rondom een geopende Bijbel. De drie G’s staan voor: - Groeien in geloof   We gaan op ontdekkingsreis in de Bijbel en leren God beter kennen. - Groeien in gemeenschap   We delen wat ons bezighoudt, leren van elkaar en versterken de  onderlinge band.  - Groeien in getal  We nodigen anderen uit om mee te doen aan deze gezamenlijke zoektocht.  Klik hier voor meer informatie over de achtergrond en visie van de GGG. Ben je al vaker geweest of kom je voor de eerste keer? Iedereen is hartelijk welkom, ouderen en jongeren!
De avond van de GGG ziet er als volgt uit:  19:45 Ontvangst met koffie en thee. 20:00 Opening met gebed en lied, gevolgd door bespreking van de vragen rondom het thema a.d.h.v. een boekje. 21.30 - 21.45 Afsluiting.
Gemeente Groei Groep Dit seizoen kwam de GGG voor de laatste keer bij elkaar op dinsdag 14 mei 2019. We hopen D.V. na de zomervakantie, in september, weer te starten met nog een aantal studies uit het boekje over Jozua. Fijne zomer en tot ziens!